Bojaxhi dhe Pistoleta - Pajisje Manuale dhe Pistoletat

Optiflex Pro

Teknologjia e re PowerBoost, me 110kV, ofron mbushjen më të madhe të pluhurit në industri. Ne sajë të modulit PowerClean, pajisja mund të pastrohet jashtëzakonisht shpejt. Teknologjia PCC siguron kontroll të përsosur të mbushjen.

Duke përdorur teknologjinë SuperCorona, ju mund të arrini një nivel të lartë të veshjes. Me teknologjinë DVC, ju keni kontroll të vazhdueshëm dhe rrjedhë të vazhdueshme të bojës pluhur. Përdorimi i teknologjisë Bluetooth, Optistar 4.0 ju lejon një nivel të ri të komunikimit me pajisjen dhe qasje në panelin e kontrollit.

Zbulo me Shume