Produkte të Tjera

Classic screen catalogue

Classic Screen

Klasik horizontal ose vertikal krah që lëvizet. Ata janë të lehtë për përdorim dhe kanë rezistencë të lartë ndaj erës. Siguron mbrojtje të shkëlqyeshme ndaj insekteve. Ato janë në dispozicion në ngjyrë të bardha dhe kafe. Dimensionet: 160cm за прозори; 240cm за врати.

Set screen catalogue

Set Screen

Këto rrjeta për mushkonjat janë të lehtë për instalim. Hallatet e veçanta nuk janë të nevojshme. Ato janë në dispozicion në ngjyrë të bardha dhe kafe. Dimensionet: 160cm за прозори; 240cm за врати.

Opening screen catalogue

Opening Screen

Rrjeta për mushkonjat për dyer ideale kundër insekteve. Ato janë të lehtë për tu hapur, kanë mbyllje automatike , fiksim të veçantë në prag. Ato janë në dispozicion në ngjyrë të bardha.

Fixed screen mosquito trap

Rrjeta për mushkonja fikse

Profilet e aluminit për rrjetat e mushkonjave fikse, me mure të trasha dhe me mure të hollë në ngjyrë të bardhë, kafe dhe argjend. Ne i kemi të gjitha dimensionet standarde e profilin për kutinë e derës dhe krahun e derës. Për të gjitha profilet ne i kemi të gjitha elementet lidhëse dhe rrjete në disa dimensione.