Cilësi që zgjat

Praktikat e qëndrueshme të biznesit janë prioriteti ynë. Klientët tanë e garantojnë suksesin tonë!

Antibacterial color scheme Gema powder coatings Gema powder gun Gema powder coatings Hang on

Kush jemi ne?

Vite me radhë, ne kemi zhvilluar marrëdhënie afatgjata me klientët tanë si në tregun vendor ashtu edhe në tregun ndërkombëtar. Së bashku ne jemi duke dizajnuar zgjidhjet inovative, megjithatë mbetemi fleksibël për sfidat e tregut.

Praktikat e qëndrueshme të biznesit janë prioriteti ynë. Klientët tanë e garantojnë suksesin tonë! Neotek i vlerëson shumë besnikërinë, mbështetjen dhe përgjegjësinë tuaj.

Aktivitetet tona kryesore

Biznesi ynë është i përfshirë drejtpërdrejt në shtëpinë tuaj dhe jetën e përditshme. Klientët e panumërt të kënaqur janë garanci tonë. Bashkohuni edhe ju!

Bojëra Pluhur

Bojës pluhur për lyerje elektrostatike, e njohur në vendin tonë si plastifikim i produkteve metalike nga marka e njohur Neokem.

Pajisjet dhe pajisjet për veshjen me pluhur

Zgjidhje profesionale për linjat manuale dhe automatike të veshjes me pluhur nga lideri i teknologjisë - Gema Switzerland.

Produkte të Tjera

Ne gjithashtu jemi te angazhuar për shumë vite me shitjen me shumicë dhe pakicë të pjesëve për dritare dhe duart alumini dhe PVC.