Rreth Nesh

Kompania jonë është e pranishme në treg për më shumë se 20 vjet. Aktiviteti parësor është shitja e bojës pluhur për lyerje elektrostatike, e njohur në vendin tonë si plastifikim i produkteve metalike nga marka e njohur Neokem. Duke i shitur ata, ne gjithashtu ofrojmë mbështetje për trajnimin e stafit, incizimi i furrave në kohë reale me pajisje speciale - termografi, i cili e jep pamjen e vërtetshme të polimerizimit, testimi i plasticitetit me Scratch-test dhe testet e tjera laboratorike.

Bëjmë shitje, shërbim dhe mbështetje teknike të pajisjeve profesionale për aplikimin e bojës për lyerje me pluhur të prodhuesit të njohur zviceran Gema. Ne ofrojmë zgjidhje profesionale për linja manuale dhe automatike për lyerje elektrostatike dhe të lëngshme dhe riparime të linjave ekzistuese.

Ne gjithashtu jemi te angazhuar për shumë vite me shitjen me shumicë dhe pakicë të pjesëve për dritare dhe duart alumini dhe PVC.

Biznesi ynë është i përfshirë drejtpërdrejt në shtëpinë tuaj dhe jetën e përditshme. Prandaj, është e rëndësishme që të zgjidhni një cilësi të garantuar. Klientët e panumërt të kënaqur janë garanci tonë. Bashkohuni edhe ju!

Aktivitetet tona kryesore

Biznesi ynë është i përfshirë drejtpërdrejt në shtëpinë tuaj dhe jetën e përditshme. Klientët e panumërt të kënaqur janë garanci tonë. Bashkohuni edhe ju!

Bojëra Pluhur

Bojës pluhur për lyerje elektrostatike, e njohur në vendin tonë si plastifikim i produkteve metalike nga marka e njohur Neokem.

Pajisjet dhe pajisjet për veshjen me pluhur

Zgjidhje profesionale për linjat manuale dhe automatike të veshjes me pluhur nga lideri i teknologjisë - Gema Switzerland.

Produkte të Tjera

Ne gjithashtu jemi te angazhuar për shumë vite me shitjen me shumicë dhe pakicë të pjesëve për dritare dhe duart alumini dhe PVC.