Бои за специјална намена


Функционалните облоги главно нудат абразија, голема заштита од корозија и голема отпорност на удар. Инвестиравме во соодветни технологии за да постигнеме оптимални резултати. Ние нудиме палета на производи со специјализирани карактеристики и придобивки за потрошувачите. Сите наши производи се еколошки и се рециклираат.

Главна примена: Вентили и дотатоци за приклучоци, гасоводи.

За повеќе информации во врска со вистинскиот производ за вас посетете ја табелата подолу.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица, Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk