Рачна опрема и пиштоли
Рачни пиштоли
Кабини за фарбање

Optiflex Pro


Новоразвиената PowerBoost технологија, со своите 110kV, нуди најголемо прашкасто полнење во индустријата. Благодарение на модулот PowerClean, уредот може да се исчисти екстремно брзо. PCC технологијата овозможува совршена контрола врз полнењето. Користејќи ја SuperCorona технологијата може да достигнете високо ниво на обложување. Со DVC технологијата имате постојана контрола и континуиран проток на прашкаста боја. Користејќи ја Bluetooth технологијата, Optistar 4.0 ви овозможува ново ниво на комуникација со уредот и пристап до контролна табла на податоци.

За да ја видите целата палета на производи претиснете овде.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица, Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk