Прашкасти Бои - Каталози

Prisma collection catalogue

The Prisma Collection special effect

Призма колекцијата е најсигурно и иновативно решение за алуминиумски системи во современи архитектонски апликации. Призма колекцијата нуди целосен асортиман на високо квалитетни производи, специјално дизајнирани за да ги покријат современите архитектонски потреби за иновации и естетски резултати на високи стандарди. Серијата Mesogeios и Sahara се засноваат на супер издржлив архитектонски полиестерски систем, одобрен според Qualicoat, Class2. Серијата Cosmos е заснована на архитектонски полиестерски систем, одобрен според Qualicoat, Class1.

Ammos collection catalogue

The Ammos Collection

RAL нијанси на колекцијата Ammos со фино завршна текстура, комбинираат одлично однесување во надворешни услови со високи механички својства и извонреден изглед. Нијансиите на боја се најмалку три пати поотпорни од RAL Gloss и RAL Matt и се одобрени според Qualicoat, Class2.

Ral Metallic collection catalogue

The RAL Metallic Collection

RAL Metallic колекцијата вклучува 22 нијанси на бои и две тематски серии, Pearl Effect и Grey Metallic. Колекцијата се заснова на висококвалитетен, сатенски сјај и мат архитектонски полиестерски системи и е одобрен според Qualicoat, Class1 и GSB Standard.

Ral Matt Polyester collection catalogue

The RAL Matt Polyester Collection

44-те нијанси на бои на колекцијата RAL Matt Polyester комбинираат естетика со многу добри механички својства. Мат боите се засноваат на особено избрани полиестерски смоли и многу добро се однесуваат во надворешни услови. Колекцијата RAL Matt Polyester е одобрена според Qualicoat, Class1 и GSB Standard.

Industrial collection catalogue

The Industrial Design Collection

Industrial колекцијата нуди широк спектар на полиестерски прашкасти бои со посебен ефект, погоден за внатрешна и надворешна употреба. Колекцијата комбинира класично чувство со најновите трендови во индустрискиот дизајн. Сите нијанси на бои го истакнуваат процесот на индустрискиот дизајн и додаваат естетската вредност на финалниот производ.

Ral Classic collection catalogue

RAL Classic

Широкиот спектар на NEOKEM производите опфаќа дел од палетата на бои RAL Classic во различни текстури и нивоа на сјај. Тие се достапни и за архитектонски и за индустриски апликации. За да дознаете повеќе за нашата достапност, ве молиме контактирајте не.