Фарбари и Пиштоли - Рачна Опрема и Пиштоли

Optiflex Pro

Новоразвиената PowerBoost технологија, со своите 110kV, нуди најголемо прашкасто полнење во индустријата. Благодарение на модулот PowerClean, уредот може да се исчисти екстремно брзо. PCC технологијата овозможува совршена контрола врз полнењето.

Користејќи ја SuperCorona технологијата може да достигнете високо ниво на обложување. Со DVC технологијата имате постојана контрола и континуиран проток на прашкаста боја. Користејќи ја Bluetooth технологијата, Optistar 4.0 ви овозможува ново ниво на комуникација со уредот и пристап до контролна табла на податоци.

Дознај Повеќе