Фарбари и Пиштоли - Рачни Пиштоли

Optiflex Pro

Најмоќните, ергономски и сигурни автоматски и рачни пиштоли, идеални за секаков вид прашкасто фарбање.

Дознај Повеќе
Gema powder gun