Фарбари и Пиштоли - Кабини за Фарбање

Рачни кабини

Серијата рачни кабини Classic Line, со помош на нејзините моќни аспирации, создава идеални услови за фарбање во мали и големи простории.

Дознај Повеќе

Автоматски Кабини

Еднобојни системи за фарбање или системи за брза промена на бојата, органска боја или емајл - Gema го има вистинското решение за вас.

Дознај Повеќе