Останати Производи - Тавански Прозори и Скали

Metal ceiling stairs

Метални тавански скали

Флексибилни скалила со мансарда со метални градба, со носивост до 160кг. Димензии (cm): 70x80; 70x110; 60x110; 60x120; 70x110; 70x120.

Wooden ceiling stairs

Дрвени тавански скали

Таванските скали имаат вградена сива врата со дебелина од 26mm. Скалите се без дихтунг и се расклопуваат и склопуваат вo три дела. Изработени се од висококвалитетно фино преработено дрво и се со цврсти и издржливи скалила според Европските норми за безбедност на вакви скали, со носивост до 160кг. Димензии (cm): 60x110; 70x110; 60x120; 70x120/280; 70x120/310.

Ceiling windows

Тавански прозори

Кровниот прозор Oman Energy е високо квалитетен прозорец опремен со специјална изолација. Интегрираниот влез на воздух ќе ви овозможи да ја проветрувате просторијата на погоден начин. Имаат цврста и елегантна рачка со опција за микровентилирање. Димензии (cm): 55x78; 66x118; 78x118; 78x140.