Останати производи

Комарници


Роло Комарници

Classic Screen

Класичен хоризонтален или вертикален крило на движење. Лесни се за употреба и имаат висока отпорност на ветер. Овозможува одлична заштита од инсекти. Ги има во бела и кафена боја.

Димензии: 160cm за прозори; 240cm за врати.


Set Screen

Овие комарници лесно се инсталират. Не се потребни посебни алатки. Ги има во бела и кафена боја.

Димензии: 160cm за прозори; 240cm за врати.


Opening Screen

Идеален комарник против инсекти за врати. Лесни се за отворање, имаат автоматско затварање, специјално зацврстување во прагот. Ги има во бела боја.


Фиксни Комарници

Алуминиумски профили за фиксни комарници, дебелоѕидни и тенкоѕидни во бела, кафена и сребрена боја. Ги имаме сите стандардни димензии на профилот за каса и крило. За сите профили ги имаме сите спојни елементи и мрежи во повеќе димензии.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица, Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk