Neotek SystemsИндустриски бои

Ние нудиме комплетна серија на полиестерски, епоксидни и епоксидно полиестерски прашкасти бои за индустриско фарбање.

Главна примена: Соларни панели, опрема за осветлување, системи за полирање, лабараториска опрема, опрема за складирање.

За повеќе информации во врска со вистинскиот производ за вас посетете ја табелата подолу.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица,
Северна Македонија

075 344 428

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk