Квалитет Што Трае

Одржливите деловни практики се наш приоритет. Нашите клиенти го гарантираат успехот кој досега го постигнавме!

Кои сме ние?

Веќе со години развиваме долгорочни односи со нашите клиенти, како на локалниот така и на меѓународниот пазар. Заедно дизајнираме иновативни и флексибилни решенија за предизвиците на пазарот.

Одржливите деловни практики се наш приоритет. Нашите клиенти го гарантираат успехот кој досега го постигнавме! Неотек високо ја цени вашата лојалност, поддршка и одговорност.

Наши главни дејности

Нашата дејност е директно вклучена во вашиот дом и секојдневен живот. За нас, гарантираат безбројните задоволни клиенти. Придружете се и вие!

Прашкасти бои

Прашкаста боја за електростатско фарбање, познато кај нас како пластифицирање на метални производи од реномираниот бренд Neokem.

Опрема и уреди за прашкасто фарбање

Професионални решенија за рачни и автоматски линии за прашкасто фарбање од лидерот во технологијата - Gema Switzerland.

Останати производи

Исто така долги години се занимаваме со продажба на големо и мало на делови за алуминиумска и ПВЦ дограма, гуми за дихтување, олуци и друго.