Neotek Systems

Industrial Coating Systems

Nordson sealant equipment for 1K or 2K materials

Опрема за аплицирање за лепила, заптивки, епоксидни смоли, силикони, масла и многу други. Најголем избор на системи и вентили за примена на 1К или 2К материјали за врзување, запечатување, капсулација и многу други.

За повеќе информации претиснете овде.


Nordson UV systems

Nordson UV-системите им помагаат на производителите да ја подобрат продуктивноста за пониска цена. Nordson Microwave UV технологијата нуди сигурен, издржлив и економичен раствор на течни бои, лакови, прашкасти бои. Nordson UV-системите овозможуваат голема флексибилност при аплицирањето со прецизни рефлектори од дрво и пластика до стакло и други термички чувствителни подлоги.

За повеќе информации претиснете овде.


Nordson powder coating consumables and instruments

Nordson обезбедува широк спектар на потрошни материјали и инструменти при нанесување на прашкасти бои. Од флуидирачки ѓубрива, црево во прав, пумпи, филтри за прав и мерачи на дебелина.

За повеќе информации претиснете овде.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица,
Северна Македонија

075 344 428

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk