Системи за лепење со дозирање
Системи за напредна технологија
Системи за површинска заштита

Adhesive Dispensing Systems


Nonwoven Systems

Опрема за аплицирање лепила, лосиони и течности во индустријата за неткаени производи за еднократна употреба.

Главна примена: во производство на пелени за бебиња и возрасни, медицински производи за еднократна употреба, хигиенски производи и друго.

За повеќе информации претиснете овде.


Packing Systems

Автоматска опрема за нанесовање на лепило (хот-мелт) во индустријата за напитоци, прехрана и пакување на готови производи.

Главна примена: картонско амбалажирање на шишиња, тетрапак пакувани производи, пакување на храна со сигурносно затварање, заштита на производот од одпакување од самата амбалажа - квази амбалажа. Се користи и за брановидно запечатување на пакувани производи, етикетирање на шишиња, лепење на бандероли на акцизни стоки и пакување на фармацевтски производи.

За повеќе информации претиснете овде.


Product Assembly Systems

Системи за склопување на производи. Овој тип на опрема е застапен во многу категории на произоди преку технологиите за обложување и ламинирање - склопување на производи од пластика и метал во индустриите за бела техника и автомобилската индустрија. Изработка на производи во тутунската индустрија за производство на цигари и пакување на истите.

За повеќе информации претиснете овде.


Polymer Processing

Обработка на полимери. Прецизни компоненти за пластична екструзија и коекструзија, шприцање, рециклажа и гранолатни материјали. Се категоризира во градежни производи, електронски производи, флексибилно пакување во повеќе индустрии, производство на медицински материјали и дрyго.

За повеќе информации претиснете овде.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица, Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk