Neotek SystemsБои за специјална намена

Функционалните облоги главно нудат абразија, голема заштита од корозија и голема отпорност на удар. Инвестиравме во соодветни технологии за да постигнеме оптимални резултати. Ние нудиме палета на производи со специјализирани карактеристики и придобивки за потрошувачите. Сите наши производи се еколошки и се рециклираат.

Главна примена: Вентили и дотатоци за приклучоци, гасоводи.

За повеќе информации во врска со вистинскиот производ за вас посетете ја табелата подолу.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица,
Северна Македонија

075 344 428

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk