Системи за лепење со дозирање
Системи за напредна технологија
Системи за површинска заштита

Industrial Coating Systems

Nordson sealant equipment for 1K or 2K materials

Опрема за аплицирање за лепила, заптивки, епоксидни смоли, силикони, масла и многу други. Најголем избор на системи и вентили за примена на 1К или 2К материјали за врзување, запечатување, капсулација и многу други.

За повеќе информации претиснете овде.


Nordson UV systems

Nordson UV-системите им помагаат на производителите да ја подобрат продуктивноста за пониска цена. Nordson Microwave UV технологијата нуди сигурен, издржлив и економичен раствор на течни бои, лакови, прашкасти бои. Nordson UV-системите овозможуваат голема флексибилност при аплицирањето со прецизни рефлектори од дрво и пластика до стакло и други термички чувствителни подлоги.

За повеќе информации претиснете овде.


Nordson powder coating consumables and instruments

Nordson обезбедува широк спектар на потрошни материјали и инструменти при нанесување на прашкасти бои. Од флуидирачки ѓубрива, црево во прав, пумпи, филтри за прав и мерачи на дебелина.

За повеќе информации претиснете овде.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица, Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk