Останати производи

Тавански скали и прозори


Дрвени тавански скали

Таванските скали имаат вградена сива врата со дебелина од 26mm. Скалите се без дихтунг и се расклопуваат и склопуваат вo три дела. Изработени се од висококвалитетно фино преработено дрво и се со цврсти и издржливи скалила според Европските норми за безбедност на вакви скали, со носивост до 160кг.

Димензии (cm): 60x110; 70x110; 60x120; 70x120/280; 70x120/310.


Метални тавански скали

Флексибилни скалила со мансарда со метални градба, со носивост до 160кг.

Димензии (cm): 70x80; 70x110; 60x110; 60x120; 70x110; 70x120.


Тавански прозори

Кровниот прозор Oman Energy е високо квалитетен прозорец опремен со специјална изолација. Интегрираниот влез на воздух ќе ви овозможи да ја проветрувате просторијата на погоден начин. Имаат цврста и елегантна рачка со опција за микровентилирање.

Димензии (cm): 55x78; 66x118; 78x118; 78x140.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица, Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk