Каталози


Архитектонски бои


The Prisma Collection special effect

Prisma колекцијата е најсигурно и иновативно решение за алуминиумски системи во современи архитектонски апликации. Призма колекцијата нуди целосен асортиман на високо квалитетни производи, специјално дизајнирани за да ги покријат современите архитектонски потреби за иновации и естетски резултати на високи стандарди. Колекцијата Prisma е создадена во тесна соработка со истакнати архитекти, декоратори и дизајнери. Со користење на супер издржливите прашкасти бои NEOKEM, ние ја заштитуваме и подобруваме градежната естетика, давајќи корисност, вредност и издржливост. Серијата Mesogeios и Sahara се засноваат на супер издржлив архитектонски полиестерски систем, одобрен според Qualicoat, Class2. Серијата Cosmos е заснована на архитектонски полиестерски систем, одобрен според Qualicoat, Class1.


The Ammos Collection

RAL нијанси на колекцијата Ammos со фино завршна текстура, комбинираат одлично однесување во надворешни услови со високи механички својства и извонреден изглед. Нијансиите на боја се најмалку три пати поотпорни од RAL Gloss и RAL Matt и се одобрени според Qualicoat, Class2.


The RAL Metallic Collection

RAL Metallic колекцијата вклучува 22 нијанси на бои и две тематски серии, Pearl Effect и Grey Metallic. Колекцијата се заснова на висококвалитетен, сатенски сјај и мат архитектонски полиестерски системи и е одобрен според Qualicoat, Class1 и GSB Standard.


The RAL Matt Polyester Collection

44-те нијанси на бои на колекцијата RAL Matt Polyester комбинираат естетика со многу добри механички својства. Мат боите се засноваат на особено избрани полиестерски смоли и многу добро се однесуваат во надворешни услови. Колекцијата RAL Matt Polyester е одобрена според Qualicoat, Class1 и GSB Standard.


RAL Classic

Широкиот спектар на NEOKEM производите опфаќа дел од палетата на бои RAL Classic во различни текстури и нивоа на сјај.
Тие се достапни и за архитектонски и за индустриски апликации.
За да дознаете повеќе за нашата достапност, ве молиме контактирајте не.


Индустриски бои

The Industrial Design Collection

Industrial колекцијата нуди широк спектар на полиестерски прашкасти бои со посебен ефект, погоден за внатрешна и надворешна употреба. Колекцијата комбинира класично чувство со најновите трендови во индустрискиот дизајн. Сите нијанси на бои го истакнуваат процесот на индустрискиот дизајн и додаваат естетската вредност на финалниот производ.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица, Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk