Рачна опрема и пиштоли
Рачни пиштоли
Кабини за фарбање

Автоматски кабини


Еднобојни системи за фарбање или системи за брза промена на бојата, органска боја или емајл - Gema го има вистинското решение за вас.

За да ја видите целата палета на производи претиснете овде.

Рачни кабини

Серијата рачни кабини Classic Line, со помош на нејзините моќни аспирации, создава идеални услови за фарбање во мали и големи простории.

За да ја видите целата палета на производи претиснете овде.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица, Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk