Neotek Systems

Блог

Според последните случувања на глобално ниво со новонастанатата ситуација на Covid 19, нашата палета на производи нуди антибактериски бои.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица,
Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk