Neotek SystemsАрхитектонски бои

Архитектонските бои се веројатно најпрезвикувачки. Техничките и еколошките стандарди постојано растат. Нашите колекции Prisma, Ammos, RAL Metallic и RAL Matt Polyester се дизајнирани да ги задоволат барањата и преференциите на современата архитектура.

Главна примена: Фасади, врати, прозорци, ролетни, перголи, огради, гаражни врати.

Нашите архитектонски производи се одобрени од Qualicoat, Qualideco и германскиот GSB на Европската асоцијација за алуминиум.

За повеќе информации во врска со вистинскиот производ за вас посетете ја табелата подолу.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица,
Северна Македонија

075 344 428

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk