Антикорозивни системи


Neokem антикорозивните прашкасти бои за заштита се одобрени од Qualisteelcoat и QIB. Двослојниот систем обезбедува одлична антикорозивна заштита со сите одобрени QOCOICAT лакови од Neokem и сите индустриски лакови за надворешна употреба Neokem. Системите одобрени од Qualisteelcoat и QIB се засноваат на антикорозивниот Primer E20 / PR и на сите одобрени на Neokem Qualicoat, обезбедувајки највисока заштита од корозија дури и под агресивни C4-H и C5I-H опкружувања.

Главна примена: архитектонски метални структури, земјоделска опрема, огради, индустриски машини, електрични панели.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица, Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk