Антибактериски бои


Антибактериските прашкасти бои на NEOKEM, содржи софистицирана, сребрена јонска технологија и антибактериски адитиви. Оваа технологија обезбедува ефикасна антибактериска заштита за ефективен животен век на производот, помагајќи да се одржат површините чисти и хигиенски, и ја намалува заканата од взаемно загадување.

Антибактеријал серијата е сертифицирана за заштита од бактерии според ISO 22196 од Институтот Хохенштајн, Германија.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица, Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk