Produkte të tjera

Goma për mbylljen dhe vulosjen

PVC 00-9

PVC XMO-60

PVC XMO-68

PVC K-5

Adresë

rr. Goce Delçev nr. 56, 2400 Strumicë, Maqedonia e Veriut

075 344 428 / 034 55 22 33

E Hënë-E Premte: 09.00-17.00 E Shtunë: 09.00-14.00

info@neotek.mk