Pajisje manuale dhe pistoletat
Pistoleta manuale
Kabina për lyerje

Optiflex Pro


Teknologjia e re PowerBoost, me 110kV, ofron mbushjen më të madhe të pluhurit në industri. Ne sajë të modulit PowerClean, pajisja mund të pastrohet jashtëzakonisht shpejt. Teknologjia PCC siguron kontroll të përsosur të mbushjen. Duke përdorur teknologjinë SuperCorona, ju mund të arrini një nivel të lartë të veshjes. Me teknologjinë DVC, ju keni kontroll të vazhdueshëm dhe rrjedhë të vazhdueshme të bojës pluhur. Përdorimi i teknologjisë Bluetooth, Optistar 4.0 ju lejon një nivel të ri të komunikimit me pajisjen dhe qasje në panelin e kontrollit.

Për të parë të gjithë gamën e produkteve shtypni këtu.

Adresë

rr. Goce Delçev nr. 56, 2400 Strumicë, Maqedonia e Veriut

075 344 428 / 034 55 22 33

E Hënë-E Premte: 09.00-17.00 E Shtunë: 09.00-14.00

info@neotek.mk