Bojëra pluhur
Hotmelt
Bojaxhi dhe pistoleta
Produkte të tjera

Mirësevini në UEB-faqen tonë

Vite me radhë, ne kemi zhvilluar marrëdhënie afatgjata me klientët tanë si në tregun vendor ashtu edhe në tregun ndërkombëtar. Së bashku ne jemi duke dizajnuar zgjidhjet inovative, megjithatë mbetemi fleksibël për sfidat e tregut.
Praktikat e qëndrueshme të biznesit janë prioriteti ynë. Klientët tanë e garantojnë suksesin tonë! Neotek i vlerëson shumë besnikërinë, mbështetjen dhe përgjegjësinë tuaj.

Adresë

rr. Goce Delçev nr. 56, 2400 Strumicë, Maqedonia e Veriut

075 344 428 / 034 55 22 33

E Hënë-E Premte: 09.00-17.00 E Shtunë: 09.00-14.00

info@neotek.mk