Sistemet e ngjitjes me dozim
Sisteme për teknologjinë e përparuara
Sistemet për mbrojtjen e sipërfaqes

Adhevise Dispensing Systems


Nonwoven Systems

Pajisjet për aplikimin e ngjitësve, losioneve dhe lëngjeve në industri për produkte jo të endura të disponueshme.

Përdorimi kryesor: prodhimi i pelenave për foshnjat dhe të rriturit, produkteve mjekësore të disponueshme, produkteve higjienike dhe më shumë.

Për më shumë informacione shtypni këtu.


Packing Systems

Pajisjet automatike për aplikimin e ngjitësit (hot-melt) në industri për pije, ushqim dhe paketim të produkteve të gatshme .

Përdorimi kryesor: paketim të shisheve në karton, produkte të paketuara tetrapak, paketim ushqimesh me mbyllje sigurie, mbrojtje të produktit nga shpaketimi nga vetë paketimi - paketim quasi. Përdoret gjithashtu për vulosjen e valëzuar të produkteve të paketuara, etiketimin e shisheve, ngjitjen e pullave fiskale të mallrave të akcizës dhe paketimin e produkteve farmaceutike.

Për më shumë informacione shtypni këtu.


Product Assembly Systems

Sistemet e montimit të produkteve. Ky lloj i pajisjeve është i pranishëm në shumë kategori produktesh përmes teknologjive të veshjes dhe laminimit - montimi i produkteve plastike dhe metalike në industritë e mallrave të bardha dhe të automobilave. Prodhimi i produkteve në industrinë e duhanit për prodhimin dhe paketimin e cigareve.

Për më shumë informacione shtypni këtu.


Polymer Processing

Përpunimi i polimereve. Përbërësit e saktë për ekstrudim dhe koekstrudim plastik, injeksion, riciklim dhe materiale kokrrizore. Ai është i kategorizuar në produktet ndërtimore, produktet elektronike, paketim fleksibël në disa industri, prodhim të materialeve mjekësore dhe më shumë.

Për më shumë informacione shtypni këtu.

Adresë

rr. Goce Delçev nr. 56, 2400 Strumicë, Maqedonia e Veriut

075 344 428 / 034 55 22 33

E Hënë-E Premte: 09.00-17.00 E Shtunë: 09.00-14.00

info@neotek.mk