Pajisje manuale dhe pistoletat
Pistoleta manuale
Kabina për lyerje

Powder Guns


Pistoleta më të fuqishme, ergonomike dhe të besueshme automatike dhe manuale , ideale për çdo lloj lyerje pluhuri.

Për të parë të gjithë gamën e produkteve shtypni këtu.

Adresë

rr. Goce Delçev nr. 56, 2400 Strumicë, Maqedonia e Veriut

075 344 428 / 034 55 22 33

E Hënë-E Premte: 09.00-17.00 E Shtunë: 09.00-14.00

info@neotek.mk