Sistemet e ngjitjes me dozim
Sisteme për teknologjinë e përparuara
Sistemet për mbrojtjen e sipërfaqes

Industrial Coating Systems


Nordson sealant equipment for 1K or 2K materials

Pajisjet për aplikimin e ngjitësve, vulave, rrëshirave epokside, silikoneve, vajrave dhe shumë të tjera. Përzgjedhja më e madhe e sistemeve dhe valvuleve për aplikimin e materialeve 1K ose 2K për lidhjen, vulosjen, kapsulimin dhe shumë të tjera.

Për më shumë informacione shtypni këtu.


Nordson UV systems

Sistemet Nordson UV i ndihmojnë prodhuesit për ta rritur produktivitetin për një çmim më të ulët. Teknologjia Nordson Microwave UV ofron një solucion të besueshme, të qëndrueshme dhe ekonomike të bojërave të lëngshme, laçeve, bojërave pluhur. Sistemet Nordson UV sigurojnë një fleksibilitet të madh kur aplikohen me reflektorë të saktë nga druri dhe plastika në xhami dhe nënshtresa të tjera të ndjeshme ndaj temperaturës.

Për më shumë informacione shtypni këtu.


Nordson powder coating consumables and instruments

Nordson siguron një gamë të gjerë të materialeve harxhuese dhe instrumenteve gjatë aplikimit të bojërave pluhur. Nga plehrat fluide, zorrë në pluhur, pompa, filtra pluhuri dhe matësit e trashësisë.

Për më shumë informacione shtypni këtu.

Adresë

rr. Goce Delçev nr. 56, 2400 Strumicë, Maqedonia e Veriut

075 344 428 / 034 55 22 33

E Hënë-E Premte: 09.00-17.00 E Shtunë: 09.00-14.00

info@neotek.mk