Produkte të tjera

Dritare kulmi dhe shkallë tavani


Shkallë tavani nga druri

Shkallët tavani janë te instaluara me një derë me bojë gri të trashë 26 mm. Shkallët janë pa dihtung dhe mund të jenë çmontuar dhe montuar në tre pjesë. Ato janë bërë nga druri i përpunuar me cilësi të lartë dhe kanë një shkallë të fortë dhe të qëndrueshme sipas standardeve evropiane të sigurisë së shkallëve të tilla, me një kapacitet ngarkese deri në 160 kg.

Dimensione (cm): 60x110; 70x110; 60x120; 70x120/280; 70x120/310.


Shkallë tavani nga metali

Shkallë fleksibël me mansardë me konstruksion metalik, me një kapacitet ngarkese deri në 160 kg.

Dimensione (cm): 70x80; 70x110; 60x110; 60x120; 70x110; 70x120.


Dritare kulmi

Dritare kulmi Oman Energy është një dritare me cilësi të lartë e pajisur me izolim special. Hyrja e ajrit të integruara do t'ju lejojë ta ventiloni dhomën në një mënyrë të përshtatshme. Ata kanë një dorezë të qëndrueshme dhe elegante me një mundësi të mikro ventilimit.

Dimensione (cm): 55x78; 66x118; 78x118; 78x140.

Adresë

rr. Goce Delçev nr. 56, 2400 Strumicë, Maqedonia e Veriut

075 344 428 / 034 55 22 33

E Hënë-E Premte: 09.00-17.00 E Shtunë: 09.00-14.00

info@neotek.mk