Katalogjet


Ngjyrat arkitektonike


The Prisma Collection special effect

Koleksioni Prisma është zgjidhja më e sigurt dhe më inovative për sistemet të aluminit tek aplikimet moderne arkitektonike. Koleksioni Prisma ofron një varg të plotë të produkteve të kualitetit të lartë, të projektuar në mënyrë specifike për ti mbuluar nevojat moderne arkitektonike për inovacion dhe për të krijuar rezultatet estetike e standardeve të larta. Koleksioni Prisma është i krijuar në bashkëpunim të ngushtë me arkitektë, dekoratorë dhe stilistë të shquar. Duke i përdorur bojërat pluhur super të qëndrueshme të NEOKEM-it , ne e mbrojmë dhe e përmirësojmë estetikën e ndërtimit, duke dhënë dobishmërinë, vlerën dhe qëndrueshmërinë. Seritë Mesogeios dhe Sahara bazohen në një sistem poliestëri super të qëndrueshëm arkitektonik, të aprovuar nga Qualicoat, Class2. Seria Cosmos bazohet në një sistem arkitektonik poliestëri, të aprovuar sipas Qualicoat, Class1.


The Ammos Collection

Nuancat RAL e koleksionit Ammos me teksturë fine përfundimtare, kombinojnë sjelljen e shkëlqyer në kushtet e jashtme me pronat të larta mekanike dhe pamjen e shkëlqyer. Nuancat e ngjyrës janë të paktën tre herë më rezistente se RAL Gloss dhe RAL Matt dhe janë te aprovuar sipas Qualicoat, Class2.


The RAL Metallic Collection

Koleksioni RAL Metallic përfshin 22 nuanca të ngjyrave dhe dy seri tematike, Pearl Effect dhe Grey Metallic. Koleksioni bazohet në sistemet arkitektonike poliestëri me shkëlqim saten dhe mat me cilësi të lartë, dhe janë te aprovuar sipas Qualicoat, Class1 dhe GSB standard.


The RAL Matt Polyester Collection

44 nuancat e ngjyrave të koleksionit RAL Matt Polyester e kombinojne estetikën me pronat e larta mekanike. Ngjyrat mat janë të bazuara në rrëshirat e zgjedhura posaçërisht poliestëri dhe sillen shumë mirë në kushte të jashtme. Koleksioni RAL Matt Polyester është e aprovuar sipas Qualicoat, Class1 dhe GSB Standard.


RAL Classic

Gama e gjerë e produkteve të NEOKEM-it mbulon një pjesë të paletës së ngjyrave RAL Classic me një teksturë dhe nivele të shkëlqimit të ndryshme.
Ato janë në dispozicion si për aplikacione arkitektonike ashtu edhe për ata industriale.
Për të mësuar më shumë rreth disponueshmërisë sonë, ju lutemi na kontaktoni.


Bojëra industriale

The Industrial Design Collection

Koleksioni Industrial ofron një gamë të gjerë të bojërave pluhur poliestëri me një efekt të veçantë , të përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Koleksioni i kombinon ndjenjën klasike me tendencat më të fundit të dizajnit industrial . Të gjitha nuancat e ngjyrave e theksojnë procesin e dizajnit industrial dhe ia shtojnë vlerën estetike produktit përfundimtar.

Adresë

rr. Goce Delçev nr. 56, 2400 Strumicë, Maqedonia e Veriut

075 344 428 / 034 55 22 33

E Hënë-E Premte: 09.00-17.00 E Shtunë: 09.00-14.00

info@neotek.mk