Pajisje manuale dhe pistoletat
Pistoleta manuale
Kabina për lyerje

Kabina automatike


Sistemet për lyerje njëngjyrëshe ose sistemet për ndryshimin e shpejtë të ngjyrës, bojë organike ose emajl - Gema ka zgjidhjen e duhur për ju.

Për të parë të gjithë gamën e produkteve shtypni këtu.

Kabina manuale

Kabinat manuale të serisë Classic Line, me ndihmën e aspiratave të saj të fuqishme, krijojnë kushte ideale për lyerje në dhoma të vogla dhe të mëdha.

Për të parë të gjithë gamën e produkteve shtypni këtu.

Adresë

rr. Goce Delçev nr. 56, 2400 Strumicë, Maqedonia e Veriut

075 344 428 / 034 55 22 33

E Hënë-E Premte: 09.00-17.00 E Shtunë: 09.00-14.00

info@neotek.mk