Produkte të tjera

Rrjeta për mushkonja

Dritare kulmi dhe
shkallë tavani

Ulluqet

Goma

Aksesore hekuri kale

Pjesë për dritaret dhe
duart e aluminit

Adresë

rr. Goce Delçev nr. 56, 2400 Strumicë, Maqedonia e Veriut

075 344 428 / 034 55 22 33

E Hënë-E Premte: 09.00-17.00 E Shtunë: 09.00-14.00

info@neotek.mk