Rreth Nesh


Kompania jonë është e pranishme në treg për më shumë se 20 vjet. Aktiviteti parësor është shitja e bojës pluhur për lyerje elektrostatike, e njohur në vendin tonë si plastifikim i produkteve metalike nga marka e njohur Neokem. Duke i shitur ata, ne gjithashtu ofrojmë mbështetje për trajnimin e stafit, incizimi i furrave në kohë reale me pajisje speciale - termografi, i cili e jep pamjen e vërtetshme të polimerizimit, testimi i plasticitetit me Scratch-test dhe testet e tjera laboratorike.

Ne bëjmë shitja dhe mbështetje teknike të pistoletave profesionale për lyerje elektrostatike nga prodhuesi i famshëm amerikan Nordson dhe zviceran Gema. Ne ofrojmë zgjidhje profesionale për linjat manuale dhe automatike për lyerjen elektrostatike dhe të lëngshëm dhe riparimin e atyre ekzistuese.

Ne gjithashtu jemi te angazhuar për shumë vite me shitjen me shumicë dhe pakicë të pjesëve për dritare dhe duart alumini dhe PVC.

Biznesi ynë është i përfshirë drejtpërdrejt në shtëpinë tuaj dhe jetën e përditshme. Prandaj, është e rëndësishme që të zgjidhni një cilësi të garantuar. Klientët e panumërt të kënaqur janë garanci tonë. Bashkohuni edhe ju!

Aktivitetet tona kryesore:

Adresë

rr. Goce Delçev nr. 56, 2400 Strumicë, Maqedonia e Veriut

075 344 428 / 034 55 22 33

E Hënë-E Premte: 09.00-17.00 E Shtunë: 09.00-14.00

info@neotek.mk