Системи за лепење со дозирање
Системи за напредна технологија
Системи за површинска заштита

Advanced Technology Systems


Nordson Asymtek

Автоматски дисперзирачки системи за високобрзинско и прецизно аплицирање на соединувачки и заштитен слој на флуиди.

Главна примена: во производство на мобилни телефони, играчки конзоли, медицински инструменти, лаптоп и десктоп компјутери, музички инструменти, соларни енергетски панели и полупроводници.

За повеќе информации претиснете овде.


Nordson DAGE

Високо резолуциски инспекциски опреми со X-зраци за испитување и тестирање на производи како електронски штампани плочи, LED производи и за специјални научно истражувачки работи.

За повеќе информации претиснете овде.


Nordson EFD

Прецизни рачни и автоматски диспензери за нанесување на контролирани количини на лепило, дихтонг флуид, подмачкувачки и други наменски флуиди за производство и склопување. Клучин апликации ви производството на електроника, фотонапонски-соларни единици.

За повеќе информации претиснете овде.


Nordson MARCH

Автоматски плазма гас третман употребуван за чистење и креирање на услови за третман на површините и соединување во производството на хард дискови, електроника, медицински инструменти, штампање на електронски плочи и повеќе ниво пакирање.

За повеќе информации претиснете овде.


Nordson YESTECH

Автоматска оптичка инспекција и инспекциска опрема со X-зраци за контрола и подобрување на преносот во електронските врски изработени во електронските штампани плочи и LED индустријата.

За повеќе информации претиснете овде.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица, Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk